Вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и лидерът на Атака Волен

...
Вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и лидерът на Атака Волен
Коментари Харесай

Каракачанов и Сидеров в две отделни акции срещу София прайд

Вицепремиерът и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и лидерът на " Атака " Волен Сидеров се включиха през днешния ден в две обособени акции, които се опълчват на София прайд 2019.
 Хиляди се включиха в София прайд 2019 (снимки)
Каракачанов се причисли към " Похода за фамилията " пред Министерския съвет в София.

" Мисля, че мястото на всеки естествен български жител през днешния ден не е на гей парада, а е в 17:30 ч. пред Министерския съвет в столицата дружно с всички в Похода за фамилията. Както и в другите градове на България, където се провеждат мероприятия в поддръжка на обичайното българско семейство. Аз показвам моята поддръжка на българското семейство – което се състои от мъж, жена и деца ", заяви председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Наистина не разбирам какъв брой по-либерални тябва да бъдем, с цел да се харесаме на така наречен ЛГБТ хора. И постоянно съм считал, че не е проблем самият демократизъм, огромният проблем е лицемерието, което той носи. Това двуличие ще убие красивите демократични хрумвания на поредност ревюлюции и велики мозъци. Например, желая да знам дали тези 25 посланици, подкрепили така наречен гей прайд у нас, биха подкрепили сходно мероприятие в Саудитска Арабия, да вземем за пример. Или Иран, с който Европейски Съюз подписа комерсиално съглашение. Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малко на брой европейски гей-туристи в центъра на София през днешния ден, парадиращи със половите си странности, или фактът, че цяла Европа е в обърканост и не знае накъде върви. " - коментира Красимир Каракачанов.

Освен в София,  " Похода на фамилията " имаше и в Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Сидеров в жива верига край паметника на Васил Левски

Същевременно пресцентърът на " Атака " оповестява, че водачът Волен Сидеров, " депутати от партията и стотици симпатизанти и деятели " са се събрали довечера на " импровизиран митинг в София и с жива верига не позволиха гей парадът да премине край паметника на Васил Левски. "

" Тук сме да спрем шествието на извратеняците. Няма да им позволим да минат край паметника на Левски и да го осквернят ", съобщи Сидеров.

" Това е подигравка с всевъзможни полезности – фамилни, обичайни, християнски ", твърди той.

Лидерът на " Атака " бил засегнат от голямото полицейско наличие в центъра на София:

" Защо Министерство на вътрешните работи, с голям запас, харчи парите на българския поданик, с цел да охранява хора, които се нуждаят от лекуване? Такова полицейско наличие не съм виждал даже когато идва папата или президент ".

Сидеров ще зададе " особено въпроси в Народното събрание към силовия вицепремиер Каракачанов и министъра на вътрешните работи Маринов - кой разпореди да се харчат нашите пари за защита на шествие на извратени и заболели хора и какъв брой коства на българския поданик да се пази едно извращение. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР